Digismile

logo digismile
over digismile

Dute Faber, even voorstellen.

Nadat ik 25 jaar als fysiotherapeut in de revalidatiesector had gewerkt, merkte ik dat ik toe was aan iets nieuws. Steeds vaker kwam ik moe thuis na een werkdag. Mijn agenda stond overvol gepland, ik was meer aan het overleggen dan aan het behandelen en ik had het gevoel dat ik de hele dag aan moest staan. Door de stress die dit opleverde, ging ik met steeds minder plezier naar mijn werk.

Omdat ik om me heen hoorde dat heel veel mensen dit probleem herkennen, heb ik de opleiding professional organizer voor de zakelijke markt gevolgd. Door de combinatie van fysiotherapeut en professional organizer heb ik niet alleen de regie over mijn werkdag terug, maar kan ik ook collega’s daarbij helpen.

Het digitale aspect wordt steeds belangrijker in het werk, zo ook in de zorg. Elk uur achter de computer, betekent een uur minder tijd voor patiënten. Veel werknemers raken gestrest door overvolle mailboxen en administratieve taken. Dat gaat ten koste van hun concentratie en werkplezier.

Ik heb inmiddels ondervonden dat het anders kan, vandaar mijn slogan:

Voortaan met een smile achter de computer waarbij je met een gezond inspanningsniveau het beste uit jezelf haalt. ​

HOE GA IK TE WERK?

Het lijkt simpel, maar zonder kennis en tijd is het moeilijk structureel iets te veranderen. Ik ga er samen met jou voor zorgen dat je na een training direct resultaat ziet. Het draait om jouw werkplezier en daar pas ik mijn training op aan.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we achterhalen waar jij (of je afdeling) tegenaan loopt en wat hiervan de gevolgen zijn. Vervolgens gaan we kijken hoe we dit probleem zo efficiënt mogelijk kunnen oplossen.
Het kan zijn dat je na één training al zo bent geholpen dat je zelfstandig verder kunt, maar het kan ook zijn dat je kiest voor een vervolgafspraak.

Jouw werkplek geeft mij informatie die kan bijdragen aan het oplossen van het probleem. Daarom geef ik de training bij voorkeur op jouw werklocatie, maar natuurlijk behoort een telefonische of online begeleiding ook tot de mogelijkheden.

Judith Hoogers PA Revalidatie Friesland Beetsterzwaag

Je kunt je niet voorstellen wat de digitale schoonmaak bij mij teweeg heeft gebracht. Het voelt zoveel beter nu ik structuur in de mail heb, zeker voor een controlefreak als ik!

Luciënne Petit Hoofd Revalidatie Friesland

Na een 2,5 uur durend consult heb ik het idee dat er weer licht aan het einde van de tunnel gloort. Heel fijn dat iemand je daar objectief en in alle rust mee op weg helpt. Zelfs op afstand had Dute dit goed op het netvlies en gaf ze feedback op mijn handelen. Ik ben nog niet klaar, maar kan de komende tijd zeker een aantal acties in gang zetten om meer overzicht te krijgen.

Jolanda Blokstra Wijkagent

Ik had nooit gedacht dat ik meer structuur in mijn werk kon brengen. Dute legde de vinger precies op de zere plek. Ze nam de tijd en gaf me het vertrouwen dat ik, ondanks de hectiek op mijn werk, keuzes kan maken om een betere werkbalans te krijgen.

Durkje Zwart Afdelingsleider Caparis Stream

Dute inspireert je tot nadenken over je eigen gedrag in organizing, over waarom je wat bewaart, hoe je wilt communiceren en wat efficiënt kan zijn. Door haar praktisch tips konden we gelijk aan de slag tijdens de digitale schoonmaak.